act4children


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι Καμπάνιες / Video / Δραστηριότητες Ενδιαφέροντα Άρθρα Πληροφορίες και Συμβουλές Επικοινωνία
Νέα / Ανακοινώσεις
2012-07-20
3S ORGANICS και ACT

                                  3SORGANICS και ACT

 

 

          H ACT συνεχίζει όπως ήδη έχουμε ενημερώσει τους αγαπητούςμας φίλους την εκστρατεία της για τα θέματα που την ενδιαφέρουν.

          Όλα αυτά τα θέματα είναι ενταγμένα στοπλαίσιο των κινήσεων αλληλεγγύης που πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να έχουμε στομυαλό μας ειδικά αυτή την εποχή.

          Σε αυτή τη διαδικασία οι αγαπητοί μαςφίλοι από τη 3S Organics μαςαπέστειλαν 10 πολύ μεγάλες κούτες με είδη διατροφής ασφαλούς λήξης, για να ταδιαθέσουμε.

          Η διάθεσή τους προχωρεί ήδη προς

·       Τη στέγη αστέγωντου Δήμου Αθηναίων

·       Το Χαμόγελο τουΠαιδιού

 

Γνωρίζουμε ασφαλώς ότι οι κινήσεις αυτές είναι μικρέςκαι

αδύναμεςστο να επιλύσουν το πρόβλημα. Όμως από την άλλη μεριά πιστεύουμε ότι δενμπορούμε και δεν πρέπει να μένουμε αδρανείς και απαθείς στα συμβαίνοντα γύρωμας.

         

 

 

                                                                          Για την ACT

                                                                            ΗΔιοίκηση

Προς: Δήμαρχο Αθηναίων

           κ. Γιώργο Καμίνη

 

                                                              Αθήνα, 16/7/2012

 

          Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

 

          Πριν απ’ όλα ευχόμαστε υγεία καιδύναμη σε σας, την οικογένειά σας και τους συνεργάτες σας.

          Ευχόμαστε ειλικρινά όλες οι αποφάσειςκαι οι ενέργειές σας να κατατείνουν σε όφελος των εργαζόμενων, τωνσυνταξιούχων, των νέων ανθρώπων που κατοικούν στη πρωτεύουσα της χώρας, καιεπιθυμούν και θέλουν να την βλέπουν όπως ακριβώς της αξίζει και της αρμόζει.

          Είναι ιδιαίτερα όμορφη και σημαντική ηπολιτιστική ενέργεια με τα πενθήμερα δρώμενα που καταλήγουν στη Τεχνόπολη αυτήτην εβδομάδα. Η πόλη και όλοι μας χρειαζόμαστε τέτοιες ενέργειες που θασυμβάλουν στη πολιτιστική και πολιτισμική αναβάθμιση, που θα μας δημιουργήσουνένα κλίμα αισιοδοξίας.

          Εξαιρετικά σημαντική επίσης είναι ηδουλειά που κάνει η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του ΔήμουΑθηναίων. Συμβαίνει συνήθως να οικτίρουμε και να τοποθετούμε παράπονα γιαεπιτελείς ή εργαζόμενους που εργάζονται στο Δημόσιο ή στους Δήμους. Θα ήθελα ναμου επιτρέψετε να σας επισημάνω τον άψογο τρόπο με τον οποίο εργάζονται τόσο οΠρόεδρος του συγκεκριμένου Οργανισμού όσο και οι κυρίες Καλλιόπη Ανδριοπούλου  και Αλεξία Παναγιωτοπούλου. Όλοι τουςδείχνουν ότι αγαπάνε πραγματικά το έργο που τους έχει ανατεθεί.

          Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, ιδιαίτερασημαντικές είναι οι πρωτοβουλίες που εξαγγείλατε για τους άστεγους και μειδιαίτερα προβλήματα συνανθρώπους μας. Από την πλευρά μας, στα πλαίσια της ΕταιρικήςΚοινωνικής Ευθύνης που προσπαθούμε να αναπτύξουμε, με αίσθημα αλληλεγγύης καιόχι απλά φιλανθρωπίας, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε μέσα από την ACT 4peopleκαι ACT 4childrenνα συνεργαζόμαστε με τον Δήμο Αθηναίωνκαι ειδικά με τους αρμόδιους συνεργάτες σας, όπως η Αντιδήμαρχος  Πόπη Γιαννοπούλου, για τη σίτιση αστέγων,αποστέλλοντας  είδη τροφίμων γι αυτούς.

          Καταλήγοντας σας εύχομαι  υγεία και δύναμη. Εύχομαι οι  πράξεις  και οι ενέργειές σας να  κάνουν την Αθήνα και τη ζωή των Αθηναίων όσογίνεται καλύτερη.

 

 

 

 

 

                                                          Με φιλικά αισθήματα

                                                   Για τη ΚΑΜΠΥΛΗ ΑΕΒΕ

                                                         Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

 

                                                      Κωνσταντίνος Σκηνιώτης

by: graphics.gr